Over Robot Magazine » Robot Magazine

Thu Jul 25 2024

07 25

Over Robot Magazine

Robot Magazine

Kennisplatform voor succesvol robotiseren

 

Robotiseren in alle sectoren
Robot Magazine is het enige vakblad in de Benelux dat robotica in de volle breedte én diepte behandelt. We besteden ruime aandacht aan industriële robotisering met robotarmen, deltarobots, scarasystemen en cobots. Dat geldt ook voor (mobiele) robots in logistiek, land- en tuinbouw, weg- en waterbouw en de zorg .

Voor de hele keten
Robot Magazine is er zowel voor robotbouwers en integratoren als voor eindgebruikers. Aan de hand van praktijkvoorbeelden, interviews, onderzoeksrapporten verzorgen we voor elk kennisniveau hoogwaardige vakinformatie. We beschrijven de do’s en don’ts van robotisering en houden een stevige vinger aan de pols van markttrends als cloud-robotica, kunstmatige intelligentie en digitale tweelingen. Ook onderwerpen als robotveiligheid, robotbesturingen, grijper- en sensortechnologie als vision en sectorspecifieke onderwerpen als wet- en regelgeving komen ruimschoots aan bod. 

Menselijke maat
Hoewel  Robot Magazine de robot een warm hart toedraagt, staat de mens centraal. Ethische onderwerpen over de maatschappelijke impact van robotisering worden niet geschuwd. Sterker nog: we willen dialoog over de juiste robotkoers faciliteren en actief bijdragen aan kennisontwikkeling. Dat doen we met de community en onze partners. Ook zijn robots en educatie een belangrijke pijler van Robot Magazine.

Digitaal met een vleugje print
Robot Magazine verschijnt 6 keer per jaar als digitaal magazine in het Nederlands en in het Engels. Voor een eigentijdse interactieve ervaring is de basis van Robot Magazine digitaal. Na registratie is Robot Magazine gratis. Wilt u ook graag een gedrukte versie wil ontvangen? Dat kan in de vorm van een betaald abonnement. Uiteraard heeft Robot Magazine ook een website en een wekelijkse nieuwsbrief.

Bevlogen en kundig team
De ambitieuze doelstellingen van Robot Magazine realiseer je niet alleen. Met de kanttekening dat deze lijst niet compleet is - we spreken dagelijks robotenthousiastelingen die ons helpen met hun kennis en netwerk, hierbij een overzicht van de mensen die periodiek met Robot Magazine betrokken zijn.

Hoofdredactie
Liam van Koert (The Text Factory)
Ad Spijkers (The Text Factory)

Redactieteam
Yves De Groote (The Text Factory)

Eindredactie en vertalingen
Joanna Hughes (The Text Factory)

Art Director
Laura Willemsen (LAURA)

Techniek & ICT
Oscar Kneib (Kneib Development)

 

Redactieraad
Sandy Kalisingh (NWO, Kalymero)
Rob Hulsebos (Forescout)
Martin van der Have (ABB)
Edie Mennen (Yaskawa)
Remco Valk (Valk Welding)
Stefaan Poppe (Gibas Automation)
Masi Mohammadi (TU/e)
Erik Pekkeriet (WUR)
Marcel van Haren (ZLTO)
Nick de With (Fusacom)

 

Beurspartners
Vision, Robotics & Motion (Mikrocentrum)

Contactinformatie

E: robot-magazine@thetextfactory.eu
T: +31 617588265

 

Download hier de Robot Magazine Mediakit.  Dan kan door de link middels de rechtermuisknop op te slaan.

 

Privacy

Robot Magazine wil graag met de community in gesprek maar doet dat liever persoonlijk dan geautomatiseerd. We verzamelen dan ook alleen anonieme functionele gegevens om te kijken welke artikelen veel gelezen worden. We willen relevant zijn en weten aan welke vakinformatie behoefte is.

Voor registratie, wat toegang geeft tot nieuwsbrieven, whitepapers en magazines vragen wij enkel een email adres. Privé over robots lezen en leren mag bij ons. We willen geen drempels. Er zijn dus geen onnodige cookies en uw krijgt geen gepersonaliseerde advertenties. Enige consessie hier is dat u na het downloaden van een whitepaper toestemming geeft dit door te geven aan de auteur van het whitepaper - vaak een robotexpert of onderzoeksinstituut. Dit omdat dit soms een voorwaarde is om deze diepgaande vakinformatie op Robot Magazine te mogen plaatsen en wij een relevant whitepaper-archief willen aanleggen. Voor printabonnementen hebben we uiteraard ook uw postadres nodig. 

Lees hier onze uitgebreide privacyverklaring:

https://www.thefactoryfiles.com/privacyverklaring?stage=Stage