Webpanels voor HTML5 visualisering

Sat Apr 27 2024

04 27

Webpanels voor HTML5 visualisering

22/03/2024

Door Ad Spijkers

De Multi Touch breedbeeld schermen uit de ETT xx64-serie van Sigmatek zijn voorzien van krachtige Edge3-technologie processoren.


     

Of het nu gaat om visualisering, bediening of bewaking, moderne human machine interfaces (HMI's) maken slimme bedieningsconcepten mogelijk. De multi touch breedbeeld schermen uit de ETT xx64-serie van Sigmatek zijn uitgerust met krachtige Edge3-technologie processoren, waardoor ze een geschikte keuze zijn voor moderne bedieningsconcepten met HTML5-visualisering.

Uitvoering

De ETT xx64 bedieningspanelen hebben een modern ontwerp met glazen front, zwart geanodiseerd aluminium frame en IP65 frontzijde. Het formaat varieert van 7" tot 21,5". Dankzij de geringe inbouwdiepte zijn de HMI's geschikt voor zowel de schakelkast als voor integratie in de machinebehuizing.

De vier nauwkeurig op elkaar afgestemde cores (4 x 1,6 GHz) van de processor met Edge3-technologie zorgen voor een soepele page load van (web)visualisering. OPC UA-functionaliteit en standaard interfaces zorgen voor een eenvoudige integratie. De panels zijn voorzien van twee Gigabit Ethernet (10/100/1000), twee USB 2.0 A, één USB 2.0 Mini-B OTG en één microSD-slot. Met 2 GB DDR4 RAM en 8 GB eMMC is voldoende geheugen beschikbaar. De fanless ETT's hebben twee vrij programmeerbare status-LED's aan de voorkant.

Modulair

Met de op webtechnologie gebaseerde HMI-tool Lasal VisuDesigner van Sigmatek kunnen complexe visualiseringsprojecten op flexibele en gebruiksvriendelijke manier worden geconfigureerd en gepland. De moderne HMI-tool is ontworpen als een modulair systeem. Er zijn kant-en-klare ontwerpthema's en bedieningselementen beschikbaar, waardoor maximale flexibiliteit en kortere engineeringtijden mogelijk zijn.

De webpanels van Sigmatek worden in Nederland en België gedistribueerd door SigmaControl in Barendrecht. SigmaControl exposeert op Vision, Robotics & Motion, stand 25, 5 en 6 juni, Brabanthallen, 's-Hertogenbosch.

Foto: Sigmatek