VWCO Cobots wordt Techman Robot Inc.

Thu May 02 2024

05 02

VWCO Cobots wordt Techman Robot Inc.

24/01/2024

Door Ad Spijkers

De cobot-divisie van Valk Welding opereert sinds deze maand onder een nieuwe naam.


     

Een dynamische en technische markt vraagt om voortdurende vooruitgang. Daarom gaat VWCO, leverancier van cobots binnen de Benelux, nu verder onder de naam Techman Robot Inc. distributed by Valk Welding. VWCO is een zelfstandige divisie van de Valk Welding in Alblasserdam, leverancier van lasrobots. De divisie distribueert sinds 2018 de collaboratieve robots van de Taiwanese fabrikant Techman Robot. Deze cobots kenmerken zich door geïntegreerde vision-mogelijkheden, eenvoudige programmering en veelzijdige inzetbaarheid.

Nieuwe naam

Om deze boodschap sterker naar buiten te brengen, neemt het merk VWCO nu een nieuwe naam aan. Inhoudelijk verandert er niets voor afnemers en partners; de divisie blijft met hetzelfde team dezelfde producten en diensten leveren die de klanten gewend zijn, met dezelfde vertrouwde kwaliteit. Er gelden wel nieuwe contactgegevens. Voor vragen of meer informatie kunt u contact opnemen via info@techmanrobot.eu.

Techman Robot Inc. distributed by Valk Welding neemt voor het eerst onder de kersverse naam deel aan de vakbeurs Indumation, van 31 januari tot 2 februari in Kortrijk. Tijdens deze editie presenteert het bedrijf de modellen TM12s (de nieuwe generatie cobot) en de TM5-900 (voor AI productinspectie).

Foto: Techman Robot Inc.