Holland Robotica paviljoen Automatica

Thu Mar 28 2024

03 28

Holland Robotica paviljoen Automatica

10/02/2022

Door Ad Spijkers

Gezamenlijke presentatie toont de Nederlandse competenties op het gebied van robotisering en automatisering.


     

Van 21 tot en met 24 juni 2022 vindt in München Automatica 2022 plaats. Deze tweejaarlijkse beurs is het belangrijkste internationale event op het gebied van Smart Automation en Robotica. Behalve oplossingen op het gebied van product- en productie-optimalisatie worden ook de nieuwste visionaire key-technologieën gepresenteerd. Automatica brengt alle sleuteltechnologieën samen en is dus een uitgelezen kans om nieuwe klanten en zakenpartners te ontmoeten uit de industrie, onderzoek en politiek.

In 2020 kon de beurs door de coronapandemie geen doorgang vinden. In 2018 trok het evenement bijna 46.000 bezoekers uit 89 landen (25% uit Duitsland) en 890 standhouders. Tijdens deze laatste editie besloeg de beursvloer 70.000 m2. Van de bezoekers was 85% beslissingsbevoegd. Ze waren afkomstig uit alle industriële sectoren en zijn concreet op zoek naar oplossingen en mogelijkheden op het gebied van automatisering.

Holland Paviljoen

Holland Robotics organiseert dit jaar het gezamenlijke Nederlandse robotica-paviljoen. Onder de sterke Holland branding toont het collectief dat de Nederlandse robotica-sector de juiste partner is op het gebied van robotica- en automatiseringsoplossingen voor maatschappelijke uitdagingen die wereldwijd spelen op het gebied van gezondheid, mobiliteit, energie, veiligheid en het klimaat.

Het paviljoen op Automatica 2022 wordt een open en zoveel mogelijk symmetrisch plein met een representatieve uitstraling met een herkenbare sterke Holland branding. Hierdoor wordt het voor bezoekers laagdrempelig om rond en door het paviljoen te lopen en zijn alle exposanten even zichtbaar. In het midden staan een centrale bar en diverse zitjes waar standhouders met gasten plaats kunnen nemen voor kennismaking en besprekingen.

Holland Robotics neemt de volledige organisatie van het paviljoen voor haar rekening. Door een financiële bijdrage van de overheid kan de organisatie de deelnamekosten voor de standhouders laag houden. Bij de prijs inbegrepen zijn de grondhuur, standbouw, catering op het paviljoen, organisatie en promotionele activiteiten.

Meer informatie en een aanmeldingsformulier vindt u hier. Voor praktische vragen over deelname aan het paviljoen kunt u contact opnemen met Inge Verheggen van HightechNL. Wilt u meer weten over Automatica en de wijze waarop Holland Robotics de toeleverketen presenteert, dan kunt u contact opnemen met Thijs Dorssers, Manager Holland Robotics,

Foto: Holland Robotics